Elektronica ontwerp

door dec 9, 2018

Elektronica ontwerp

Een nieuw elektronica ontwerp. Bent U op zoek naar een nieuw ontwerp voor een elektronica toepassing. Of heeft U een aantal installaties in het veld waarvan een print niet meer leverbaar is. En is repareren niet altijd de meest voor de handliggende oplossing.Dan kunnen wij voor uw een nieuw ontwerp aanleveren ter vervangen van uw oude print. Zodat U uw installaties in de lucht kunt houden. Zie hieronder een voorbeeld van een nieuwe print ter vervanging van oude print.

 

Ook ontwerpen, testen en produceren wij nieuwe PC-Boards voor steeds meer gebruikers. Of het gaat om een totaal oplossing of een deel oplossing. Na gesprek met de opdrachtgever werken van idee naar een eindproduct.

 

Zo hebben we o.a. voor een installatie bureau die door de jaren veel installaties heeft geleverd voor CV afzuigingsystemen een nieuwe PC-Board ontwikkeld. De originele fabrikant van de PC-Board was failliet gegaan, wat betekende dat bij een fout van de print de complete imstallatie vervangen moest worden. Van de originele PC-Board hebben we een CAD tekening gemaakt 

 

We werken met Altium designer en standaard gerber en BOM files. Dit is een file type erkend door de PCBA ontwikkelaars. 

Grafitronic werkt samen met erkende PCBA ontwikkelaars die hun sporen al ruim hebben verdiend in de markt.

Mocht u nog vragen neem dan gerust contact met ons op!