Elektronica ontwerp

Elektronica ontwerpen

Bent U op zoek naar een nieuw ontwerp voor elektronica toepassing. Of heeft U een aantal installaties in het veld waarvan een print niet meer leverbaar is. Dan kunnen wij voor uw een nieuw ontwerp aanleveren. Zodat U uw installaties in de lucht kunt houden.

Wij ontwerpen, testen en produceren PC-Boards voor steeds meer gebruikers. Of het gaat om een totaal oplossing of een deel oplossing. Na gesprek met de opdrachtgever werken van idee naar een eindproduct.

Zo hebben wij onder andere een elektronica ontwerp mogen maken voor een klant waarvan de printen niet meer leverbaar waren. Dit zou leiden tot een erg dure ombouw. Zeker omdat deze print in veel installaties gebruikt is door heel Nederland. Zeker ook omdat de originele print fabrikant al langere tijd failliet was.

Na de oude print geheel nagelopen te hebben en in altium te hebben opgezet naar een nieuw ontwerp. Met alleen de nieuwste componenten zoals bijvoorbeeld SMD technieken. 

 

Neem gerust contact op voor meer informatie!

 

Gerelateerde berichten: 

door | dec 19, 2018

Onderwerpen

Categorieën

Meest bekeken

Technisch support
Technisch support

Grafitronic zorgt dat het elektronisch defect snel verholpen wordt en uw machine weer productie kan draaien.

BQ-270
BQ-270

BQ-270V uit 2017 compleet gereviseerd met nieuwe onderdelen

Ryobi inkkeymotor
Ryobi inkkeymotor

Voor de diverse modellen Ryobi offset zoals onder andere 750 en 520 series offsetpersen, reviseren wij de Ryobi inkkey motoren. Dit doen we al langere tijd en voor gerenommeerde Ryobi leveranciers en Ryobi eindgebruikers.

Reducing CO2 and cost by converting copy frame system from mercury vapour lamps to LED.

https://www.grafitronic.nl/theimer-contactkast-ombouwen-naar-led/

2 days in Germany programming Codesys for a new option envelop feedsystem for Dutch customer. Soon more. #codesys #grafitronic

Load More...