Print reparatie voor particulieren

Elektronica reparaties voor particulieren

Printreparaties ook voor particulieren. Een defecte cd-speler vervangt u meteen door een nieuwe. Voor dure of zeldzame apparatuur kan het echter zeer de moeite waard zijn om deze te laten repareren. Denk eens aan uw uiterst zeldzame Atari spelcomputer. Ook als particulier kunt u apparatuur door ons laten repareren. Vaak zijn deze reparaties zelfs goedkoper dan u denk. Vooraf ontvangt u een heldere inschatting van de reparatiekosten. U weet dan altijd waar u aan toe bent en kunt zo een weloverwogen beslissing nemen.

Wie zijn o.a. onze (particulieren) klanten?
Klanten die wel weten wat er stuk is maar niet de mogelijkheden en/of kennis om het component te vervangen. Dit is met namen als het gaat om solderen op SMD niveau. Maar ook klanten die een zeldzaam (kostbaar) elektronisch apparaat bezitten, die de moeite waard is gerepareerd te worden. Neem gerust contact met ons op.

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden die regelmatig in onze werkplaats gedaan worden.

 

Killer instinct arcade

Voor verzamelaar van retro arcade spelcomputers, repareren wij regelmatig PC-boards. Problemen lopen uiteen van slecht geluid tot niet opstarten van de software.

Soundamp

Geluidversterker van spelcomputer viel regelmatig uit. Voeding bevatte veel ruis en slechte capaciteits waardes.

Gitaarversterker

Klant had problemen met de volume regeling. deze reageerde inconsequent en instabiel. We hebben digitale volume regelaar vervangen. (SMD componenten)

Nikon Coolscan 4000-8000

De Nikon Coolscan heeft veel problemen met de gegevensoverdracht via firewire. Voor de klant hebben we de firewire-controllerchip vervangen. Dit is een QFP 80-pins component met fijne pitch (quad plat pakket)

Gerelateerde berichten: 

door | nov 17, 2016

Onderwerpen

Categorieën

Meest bekeken

Technisch support
Technisch support

Grafitronic zorgt dat het elektronisch defect snel verholpen wordt en uw machine weer productie kan draaien.

BQ-270
BQ-270

BQ-270V uit 2017 compleet gereviseerd met nieuwe onderdelen

Ryobi inkkeymotor
Ryobi inkkeymotor

Voor de diverse modellen Ryobi offset zoals onder andere 750 en 520 series offsetpersen, reviseren wij de Ryobi inkkey motoren. Dit doen we al langere tijd en voor gerenommeerde Ryobi leveranciers en Ryobi eindgebruikers.

Reducing CO2 and cost by converting copy frame system from mercury vapour lamps to LED.

https://www.grafitronic.nl/theimer-contactkast-ombouwen-naar-led/

2 days in Germany programming Codesys for a new option envelop feedsystem for Dutch customer. Soon more. #codesys #grafitronic

Load More...