Grafitronic wereldwijd

 

Wij exporteren wereldwijd onderdelen.

Het meest geëxporteerde product van ons zijn de diverse modellen Touchscreen van Horizon. Zoals de kleuren displays voor de vele modellen, maar ok de wat oudere monochrome display touchscreen voor bijvoorbeeld VAC-100. Het voordeel is dat we alle originele modellen kunnen leveren. Hierdoor wordt de klant niet gedwongen en nieuwer model te nemen, waar vaak dan ook een aanpassing bijkomt van een nieuw PC Board en software. Dit geeft onnodig veel extra kosten.

Uiteraard leveren wij de Touchscreen met garantie en direct uit voorraad.

 

Inkkeys

Ook leveren wij veel inkkeys voor Shinohara, Sakurai en Ryobi. Veel klanten sturen ons de complete inkkey sleutel op, die we vervolgens compleet reviseren en ze worden uitvoerig getest alvorens ze retour worden gestuurd. Niet alleen eindgebruikers sturen ons inkkeys op. Maar ook steeds maar handelaren en importeurs weten ons hiervoor te vinden.

Reparaties PC-Boards, Inverter HMI’s en dergelijke

Wereldwijd worden ons diverse onderdelen aangeboden voor reparatie. Dit zijn vaak PC-Boards, Inverters etc.

On-Site

Uiteraard komen we ook On-Site voor reparaties. Het grote voordeel hiervan is dat we samen met de klant goed kunnen kijken of een regelaar, print en dergelijke echt defect is. Of dat het probleem door iets anders is ontstaan. On-site bezoeken is mogelijk in Nederland België Luxemburg en Duitsland. Binnen Europa doen we ook On-site bezoeken, maar wordt per geval bekeken. Buiten Europa doen we op dit moment geen On site bezoeken.

 Contact:

Mocht U vragen hebben over de onderdelen die leveren of onze on site service neem gerust contact met ons op!

Gerelateerde berichten: 

door | jan 30, 2021

Onderwerpen

Categorieën

Meest bekeken

Technisch support
Technisch support

Grafitronic zorgt dat het elektronisch defect snel verholpen wordt en uw machine weer productie kan draaien.

BQ-270
BQ-270

BQ-270V uit 2017 compleet gereviseerd met nieuwe onderdelen

Ryobi inkkeymotor
Ryobi inkkeymotor

Voor de diverse modellen Ryobi offset zoals onder andere 750 en 520 series offsetpersen, reviseren wij de Ryobi inkkey motoren. Dit doen we al langere tijd en voor gerenommeerde Ryobi leveranciers en Ryobi eindgebruikers.

Reducing CO2 and cost by converting copy frame system from mercury vapour lamps to LED.

https://www.grafitronic.nl/theimer-contactkast-ombouwen-naar-led/

2 days in Germany programming Codesys for a new option envelop feedsystem for Dutch customer. Soon more. #codesys #grafitronic

Load More...