Technisch Support

Technisch Support voor bedrijven

Snelle, technische ondersteuning bij storingen is van groot belangrijk. Machines zijn duur en hebben een hoog machine-uurtarief. Grafitronic zorgt dat het elektronisch defect snel verholpen wordt en uw machine weer productie kan draaien.

Technisch support, ook buiten reguliere uren.

Bij een storingsmelding na 15:00 is het bij veel leveranciers vaak onmogelijk om dezelfde dag nog een monteur te laten komen. Wij vinden het onacceptabel dat dure machines onnodig lang stilstaan. Onze flexibele support voorziet daarom in de ondersteuning buiten reguliere werkuren. Ook als u nog geen klant van ons bent.

U kunt ons bellen voor advies of voor het maken van een spoedige afspraak om een storing te verhelpen.

Onderhoud op locatie voorkomt uitval.

Uw apparatuur moet zo lang mogelijk operationeel blijven. Periodiek onderhoud is hiervoor een vereiste. Tijdens het onderhoud kunnen we meestal preventieve reparaties direct uitvoeren. Onze reparatiedienst neemt alle gangbare onderdelen mee, zoals sensoren, magneetschakelaars, voedingen en thermische maximaalschakelaars. Door onze jarenlange ervaring weten we wat de storingsgevoelige onderdelen van uw machine zijn en geven we deze extra aandacht.

Hierdoor minimaliseren we de uitval en het aantal bezoekmomenten. Mochten er onverhoopt defecten aan het licht komen die niet on-site op te lossen zijn, dan repareren we deze in onze werkplaats. Alle reparaties voeren we uit met geavanceerde apparatuur en volgens de ESD en RoHS-richtlijnen.

Standaard tarief, geen toeslagen voor overuren.

Grafitronic voert onderhoud uit tegen een beduidend lager tarief dan uw leverancier. Dat komt omdat we werken volgens een standaardtarief en we geen toeslag voor overuren rekenen. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Wij zijn gespecialiseerd in postpress en prepress-apparatuur, zoals Horizon afwerkingsmachine’s, Shoei vouwmachines en Polar snijmachines, en apparatuur van Laconda, Müller Martini, Shinohara, Ryobi, Heidelberg, Hamada en Adast Dominant.

TITEL: Technisch support
Categorie: Over ons
Door: Grafitronic
Gepubliceerd: jan 15, 2021

Quick links

Categorieën

Onderwerpen

Meest bekeken