Printplaat reparatie

Het aanmelden van een printplaat reparatie.

We doen veel soorten reparaties in onze werkplaats. Het beste is om van te voren aan te geven via whatsapp of mail wat u wilt aanbieden ter reparatie.

Het is van belang dat als U uw defecte elektronica naar ons opstuurt, dit te doen met duidelijk uw naam en adres gegevens als ook uw email en eventuele uw mobiele nummer of vaste nummer.

Geef zo goed als mogelijk aan wat de storing of klacht van de defecte elektronica is. Ook alle andere informatie zoals tekeningen, foto’s van aansluitingen kunnen de reparatie ten goede komen. Hoe meer informatie hoe voorspoediger de reparatie zal verlopen.

Voor wie en wat repareren wij?

De reparaties die wij uitvoeren zijn voornamelijk voor bedrijven.

We repareren onder andere HMI’s; touchscreens; motorregelingen; voedingen, plc’s etcetera.

De actuele reparatietijd is afhankelijk van het aanbod in werk. Ook is de actuele reparatietijd onderhevig aan levertijden van componenten. Ook voor particulieren repareren wij ook elektronica. Hier voor dient u eerst contact met ons opnemen, omdat we niet alles aannemen.

Wat repareren wij niet!

Wij repareren geen consumenten elektronica of huishoudelijke apparaten zoals bijvoorbeeld ijskasten; wasmachines; mobiele telefoons; laptops; tablets en E-Bikes.

Spoed reparaties!

Uiteraard is het mogelijk om spoedreparaties bij ons uit te voeren. Er komt dan wel een spoedtoelage bij. De spoedtoelage is afhankelijk per reparaties.

Reparaties aanleveren bij ons!

Alle reguliere reparaties graag goed verpakt en met duidelijke informatie sturen naar ons postadres. Het is alleen mogelijk om bij een spoedreparatie bij ons op afspraak een reparatie te brengen of af te halen.

TITEL: printplaat reparatie aanmelden
Door: admin
Gepubliceerd: nov 12, 2016

Quick links

Categorieën

Onderwerpen

Meest bekeken