LAB voeding

Computergestuurde laboratorium voeding.

Om een goede power analyse te kunnen doen op onze reparaties. Hebben we onlangs  onze werkplaats uitgebreid met een nauwkeurige professionele labvoeding met een kleurenscherm. Met een zeer hoge regelnauwkeurigheid: ≤0.01%+2mv (spanning) en ≤0.01%+1mA (stroom). Het leverbare vermogen bedraagt ruim 200 Watt.

Met deze programmeerbare labvoeding kunnen we ook een arbitrary golfvorm programmeren. Ook kunnen er in 10 groepen presets worden opgeslagen om snel te kunnen schakelen tussen verschillende spanning- en stroominstellingen.

Voorzien van USB2.0- en RS232-interface en bijbehorende PC-software kunnen we de labvoeding op afstand  bedienen en programmeren.

Gerelateerde berichten: 

door | sep 23, 2011

Onderwerpen

Categorieën

Meest bekeken

Technisch support
Technisch support

Grafitronic zorgt dat het elektronisch defect snel verholpen wordt en uw machine weer productie kan draaien.

BQ-270
BQ-270

BQ-270V uit 2017 compleet gereviseerd met nieuwe onderdelen

Ryobi inkkeymotor
Ryobi inkkeymotor

Voor de diverse modellen Ryobi offset zoals onder andere 750 en 520 series offsetpersen, reviseren wij de Ryobi inkkey motoren. Dit doen we al langere tijd en voor gerenommeerde Ryobi leveranciers en Ryobi eindgebruikers.

Reducing CO2 and cost by converting copy frame system from mercury vapour lamps to LED.

https://www.grafitronic.nl/theimer-contactkast-ombouwen-naar-led/

2 days in Germany programming Codesys for a new option envelop feedsystem for Dutch customer. Soon more. #codesys #grafitronic

Load More...