Technisch support Shinohara

Snelle, technische ondersteuning bij storingen aan uw pers is van groot belangrijk. Machines zijn duur en hebben een hoog machine-uurtarief. Grafitronic zorgt dat het elektronisch defect snel verholpen wordt en uw Shinohara weer productie kan draaien.

Printreparatie inktbak controle en motorverstellingen voor Shinohara.

Voor problemen aan de printen hanteren wij een ruilsysteem, dit betekent dat wij uw defecte print direct vervangen door een gerepareerde print en uw print gerepareerd wordt en weer op voorraad wordt gelegd. Dit scheelt veel in stilstand van produktie tijd als ook in reparatie kosten.

Technisch support, ook buiten reguliere uren.

Bij een storingsmelding na 15:00 is het bij veel leveranciers vaak onmogelijk om dezelfde dag nog een monteur te laten komen. Wij vinden het onacceptabel dat dure machines onnodig lang stilstaan. Onze flexibele support voorziet daarom in de ondersteuning buiten reguliere werkuren. Ook als u nog geen klant van ons bent.

Onderhoud op locatie voorkomt uitval.

Uw apparatuur moet zo lang mogelijk operationeel blijven. Periodiek onderhoud is hiervoor een vereiste. Tijdens het onderhoud kunnen we meestal preventieve reparaties direct uitvoeren. Onze reparatiedienst neemt alle gangbare onderdelen mee, zoals sensoren, magneetschakelaars, voedingen en thermische maximaalschakelaars. Door onze jarenlange ervaring weten we wat de storingsgevoelige onderdelen van uw machine zijn en geven we deze extra aandacht.

Hierdoor minimaliseren we de uitval en het aantal bezoekmomenten. Mochten er onverhoopt defecten aan het licht komen die niet on-site op te lossen zijn, dan repareren we deze in onze werkplaats. Alle reparaties voeren we uit met geavanceerde apparatuur en volgens de ESD en RoHS-richtlijnen.

Standaard tarief, geen toeslagen voor overuren.

Grafitronic voert onderhoud uit tegen een beduidend lager tarief dan uw leverancier. Dat komt omdat we werken volgens een standaardtarief en we geen toeslag voor overuren rekenen. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Wij zijn gespecialiseerd in postpress en prepress-apparatuur, zoals Horizon afwerkingsmachine’s, Shoei vouwmachines en Polar snijmachines, en apparatuur van Laconda, Müller Martini, Shinohara, Ryobi, Heidelberg, Hamada en Adast Dominant.

Gerelateerde berichten: 

door | dec 19, 2011

Onderwerpen

Categorieën

Meest bekeken

Technisch support
Technisch support

Grafitronic zorgt dat het elektronisch defect snel verholpen wordt en uw machine weer productie kan draaien.

BQ-270
BQ-270

BQ-270V uit 2017 compleet gereviseerd met nieuwe onderdelen

Ryobi inkkeymotor
Ryobi inkkeymotor

Voor de diverse modellen Ryobi offset zoals onder andere 750 en 520 series offsetpersen, reviseren wij de Ryobi inkkey motoren. Dit doen we al langere tijd en voor gerenommeerde Ryobi leveranciers en Ryobi eindgebruikers.

Reducing CO2 and cost by converting copy frame system from mercury vapour lamps to LED.

https://www.grafitronic.nl/theimer-contactkast-ombouwen-naar-led/

2 days in Germany programming Codesys for a new option envelop feedsystem for Dutch customer. Soon more. #codesys #grafitronic

Load More...