Technotrans ST70-31  temperatuurregelaar

Met enige regelmaat repararen wij voor Technotrans koelsystemen de temperatuurcontroller ST70-31. Vaak is het probleem dat ze, na verloop van tijd de temperatuur niet constant houden. Ze schakelen de compressor niet in, of slaan juist niet uit als de doen. Dit geeft de oorzaak problemen en kan zal tot ernstige schade leiden.

Door een deel van de schakelende elektronica te meten en te vervangen. Als ook de controller electronica. Zijn ze betrouwbaar en gaan ze weer tijden mee. Hierdoor hoeft u niet de temperatuurcontroller ST70-31 te vervangen voor een dure nieuwe. Maar kun je met gerepareerde ST70-31 temperatuur regelaar, weer prima verder. Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op.

 

 

Gerelateerde berichten: 

door | okt 28, 2017

Onderwerpen

Categorieën

Meest bekeken

Technisch support
Technisch support

Grafitronic zorgt dat het elektronisch defect snel verholpen wordt en uw machine weer productie kan draaien.

BQ-270
BQ-270

BQ-270V uit 2017 compleet gereviseerd met nieuwe onderdelen

Ryobi inkkeymotor
Ryobi inkkeymotor

Voor de diverse modellen Ryobi offset zoals onder andere 750 en 520 series offsetpersen, reviseren wij de Ryobi inkkey motoren. Dit doen we al langere tijd en voor gerenommeerde Ryobi leveranciers en Ryobi eindgebruikers.

Reducing CO2 and cost by converting copy frame system from mercury vapour lamps to LED.

https://www.grafitronic.nl/theimer-contactkast-ombouwen-naar-led/

2 days in Germany programming Codesys for a new option envelop feedsystem for Dutch customer. Soon more. #codesys #grafitronic

Load More...